Vi är veteraner på golv

Golv har varit vårt fokus i 50 år. Sedan starten har vi gett ansiktslyftningar till ett hiskeligt antal golv i Falun och Borlänge med omnejd. Det är vi väldigt stolta över, och än stoltare är vi över det fina rykte vi fått bland våra kunder. 


En nöjd och glad kund är det som får oss att fortsätta jobba med golv.

Kontakta oss för en offert

Så började det

Falu Mattservice är ett familjeföretag som startades 1968 av Gunnar Nyström. Det ombildades till Falu Mattservice AB 1980. 


Bolaget drevs som ett enmansföretag i början, men när även sonen Stefan blev intresserad av golv började även han i företaget. I dag jobbar en personer i företaget – Stefan Nyström. Stefan är erfaren golvläggare som brinner för att göra kunderna nöjda. 

Här jobbar vi med golv

Falu Mattservice AB är ett väletablerat företag i Falun med omnejd. De flesta av våra kunder finns inom Falun och Borlänge, men våra uppdrag kan sträcka sig över hela Dalarna. De flesta kunderna är gamla återkommande kunder eller från rekommendationer – mun till mun.


Väl utförda arbeten med noggrannhet och kvalitet är ett motto, och det yttrar sig i att vi aldrig lämnar en arbetsplats innan vi är helt nöjda och kunden är nöjd.

Våra certifieringar

Ärlighet och bra service är viktigt

Ibland har kunden en idé som vi inte riktigt gillar. Då säger vi det helt enkelt. I yrkesrollen tycker vi det ingår att dels ge råd, men även att avråda. Vi har jobbat med detta länge, och vet vad som fungerar och inte. Ibland tipsar vi våra kunder om lösningar som inte gynnar oss direkt, men som leder till en bättre lösning för kunden. Ett exempel är när det ibland är smartare och billigare att bygga en ny trapp, än att slipa den befintliga. Vi har ett stort nätverk av duktiga samarbetspartners/hantverkare. Vårt fokus är alltid att komma fram till den bästa lösningen för dig. Välkommen till oss!