Behöver du hjälp med byte av golv eller golvslipning?

Vi säljer och lägger in plast-, textil- och linoleummattor samt våtrumsmattor och väggmattor. Vi lägger också trägolv, laminatgolv och vinyl klick. 


För dig som behöver hjälp med golvslipning har vi dammfri slipning – tavlor, gardiner och kristallkronor kan sitta kvar medan vi jobbar.

Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning

Behöver du råd – fråga oss

Vi hjälper gärna till med råd och tips vad gäller golvmaterial och ger förslag på olika behandlingar av trägolven. Vilket golv du ska byta till eller vilken behandling du ska välja beror på var golvet skall ligga och vilket slitage golvet kommer att utsättas för. Valet är inte alltid så lätt att göra, och därför brukar vi alltid inleda jobbet med en besiktning. Detta hembesök är helt kostnadsfritt för dig. I slutändan är det självklart du som kund som avgör vilket golvmaterial, färg och mönster golvet ska ha.

Vi arbetar med alla typer av golv

  • VÅTRUM
  • MATTOR
  • DAMMFRI SLIPNING
  • TRÄGOLV
  • LAMINAT

Därför ska du välja oss för att byta golv eller slipa golv

Vi har välutbildad personal för både våtrum och slipning. GVK-auktorisation för våtrum innebär att du kan lita på att vi gör allt enligt reglementet för att du ska slippa få fuktskador när jobbet är klart. 


Bona Craftsmen är ett certifikat för dammfri golvslipning som garanterar minimalt med damm i ditt hem, och en bra arbetsmiljö för våra hantverkare.

Vanliga frågor

Kan jag utnyttja ROT-avdrag när jag anlitar er?

Ja, det kan du. 30 procent av arbetskostnaden är avdragsgill. Detta gäller upp till en summa av 50 000 kronor per år

Vilka mönster och mattor finns?

Vi jobbar med samma sortiment som de större golvgrossisterna i området. Om du ser något du tycker om – hör av dig till oss så fixar vi det åt dig. Vi kan även bistå med råd kring val av mattor och parkett. Vi känner igen kvalitet när vi ser den.

Gör ni även snickerijobb som behövs i samband med byte av golv?

Vi har ett nätverk med duktiga hantverkare som vi jobbar med. Om det behövs hjälp av snickare har vi etablerade samarbeten, och därför blir resultatet alltid bra. Du som kund behöver inte ringa runt och leta hantverkare själv.